Obsługa cateringowa spotkań
Prawdziwie syta kuchnia, doskonałe polskie specjały, pyszna dziczyzna, krucha gęsina, potrawy na bazie dobrodziejstw lasu. Wszystko to z lokalnych, sezonowych produktów. W naszym menu znajdziesz potrawy opracowanego specjalnie dla Ciebie. Na Twoje życzenie przygotujemy ucztę wegetariańską, wegańską czy bezglutenową.
Dostosujemy się do Twoich potrzeb; zrealizujemy obsługę cateringową, ale i przygotujemy wystrój sali, dostosowując wnętrze do uroczystości. Dysponujemy pełnym mobilnym zapleczem gastronomicznym, które pozwala na świadczenie usług w miejscach bez dostępu kuchni, zachowując najwyższą jakość potraw i standard serwisu. Możesz mieć pewność, że z naszym zespołem doświadczysz kulinarnego święta.
OBSŁUGA CATERINGOWA W SKRÓCIE
- bogate menu - sezonowość potraw, specjały własnej produkcji
- obsługa imprez już od 15 osób
- dania serwowane na eleganckiej zastawie
- zaplecze gastronomiczne pozwalające na obsługę imprez w miejscach bez dostepu do kuchni
- przygotowanie sali pod uroczystość
- skomponuj menu już od 150 PLN / os. (PROPOZYCJA ZESTAWÓW W ZAKŁADCE "BOGATE MENU"; zupa, 2 dania mięsne lub jarskie na ciepło, 2 desery, 4 zimne przystawki)
Napisz do nas lub zadzwoń - przygotujemy ofertę specjalnie dla Ciebie!
rezerwacja@stajniaiskra.pl / tel. 512 666 120
BOGATE MENU - skomponuj je sam
Bogate menu - skomponuj je sam
Kuchnia Iskry słynie z jakości i wyśmienitych smaków. W proponowanych daniach stawiamy na świeżość i sezonowość produktów. W naszych potrawach znajdziesz warzywa i owoce z okolicznych upraw, leśne grzyby, dziczyznę i swojskie wędliny i kiełbasy.
Ty decydujesz jakie potrawy mają się znaleźć w menu. Poniżej przedstawiamy propozycje dań – wybierz z nich te, które najbardziej pasują do Twoich preferencji. Stwórz menu w wersji podstawowej w cenie 60 PLN / os. (wybierz: zupę, 2 dania mięsne lub jarskie na ciepło, 2 desery, 4 zimne przystawki) lub rozszerz menu o kolejne pozycje (usługa dodatkowa). Przedstawione potrawy stanowią jedynie propozycję, a poszczególne pozycje możemy dostosować do Twoich potrzeb.
SKOMPONUJ SWOJE MENU
Cena od 150 PLN/os. dotyczy menu złożonego z zupy, 2 dań ciepłych, 2 deserów i 4 zimnych przystawek
ZUPY (wybierz 1 pozycję)
- Krem z buraka czerwonego
- Krem z borowików
- Barszcz czerwony z uszkami lub pasztecikiem
DANIA CIEPŁE (wybierz 2 pozycje)
- Schab faszerowany w sosie
- Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym
- Zraz z dzika
- Gulasz z dziczyzny
- Pstrąg pieczony, faszerowany kuskusem
- Pierogi z kaczką
- Dorsz pod pierzynką z pora
Dodatki: ziemniaki, kasza, ryż w cenie
DESER (wybierz 2 pozycje)
- Sernik klasyczny
- Makowiec klasyczny
- Sernik gruszkowy na kruchym spodzie
- Tort bezowy
- Jabłecznik
ZIMNE PRZYSTAWKI (wybierz 4 pozycje)
- Deski swojskich wędlin, podrobów oraz mięs pieczonych, podanych z grzybkami marynowanymi, sosem chrzanowym i sosem tatarskim
- Łosoś marynowany w koprze i soli morskiej
- Pasztet z łososia
- Domowy pasztet z sosem żurawinowym
- Korzenny śledzik na paście z pieczonego buraka
- Rillettes z kaczki
- Terrina z trzech rodzajów mięs
- Kotleciki z karpia w zalewie, podane z sosem tatarskim
- Sałatka Cezar
- Sałatka z piersią kaczki
- Sałatka jarzynowa
ALKOHOLE
Wino białe lub czerwone / 45 PLN karafka
Piwo rzemieślnicze / 10 PLN butelka
Wódka 0,5 l / 50 PLN
Alkohol własny / korkowe 7 PLN / butelkę
ZAPLECZE GASTRONOMICZNE
Zaplecze gastronomiczne
Dobry catering imprezowy zawsze znajduje się w centrum uwagi uczestników spotkania. Dlatego wybierając obsługę powinieneś postawić na profesjonalny zespół, który świadcząc usługę uwzględni specyfikę wydarzenia oraz potrzeby dietetyczne gości, a także zadba o odpowiednią oprawę cateringu, tak aby zadowolić największych kulinarnych estetów.
Posiadamy mobilne zaplecze gastronomiczne, pozwalające na obsługę każdego wydarzenia, przy zachowaniu najwyższej jakości i świeżości potraw:
- elegancką zastawę i sztućce oraz szklanki i kieliszki
- oprawe stołów (obrusy, dekoracje)
- profesjonalny sprzęt cateringowy
- wykwalifikowaną obsługę kelnerską