Swojska atmosfera kameralnego ośrodka, kontakt z naturą, cisza, spokój i pyszne jedzenie z lokalnych produktów sprawiają, że Stajnia Iskra jest doskonałą alternatywą dla hoteli w zakorkowanych i głośnych miastach. Twoje spotkanie wzbogaci wyśmienite menu oraz szereg atrakcji dodatkowych.
SPOTKANIE PODSUMOWUJĄCE DLA FIRM W SKRÓCIE:
-
kameralna lokalizacja – w cichej, spokojnej okolicy, na terenie stadniny koni
-
bogate menu - sezonowość potraw, specjały własnej produkcji
- baza noclegowa (pokoje 2-, 3-, 4-osobowe z łazienką)
-
wypad bryczką do lasu
-
dwie sale do wyboru: kameralna kominkowa (30 os.) oraz sala główna (50 os.)
-
rodzinna atmosfera
-
różnorodność oferowanych atrakcji
-
urozmaicony program pobytu
-
powitanie swojskimi specjałami
-
wyprawa bryczką do lasu (uwieńczona ogniskiem z pysznym grzańcem)
-
bufet herbaciano-kawowy
-
uroczysta kolacja
-
wieczór przy muzyce (z DJ'em i konkurs karaoke)
Napisz do nas lub zadzwoń - przygotujemy ofertę specjalnie dla Ciebie!
rezerwacja@stajniaiskra.pl / tel. 512 666 120
-
BOGATE MENU (poznaj warianty)
Kuchnia Iskry słynie z jakości i wyśmienitych smaków. W proponowanych daniach stawiamy na świeżość i sezonowość produktów. W naszych potrawach znajdziesz warzywa i owoce z okolicznych upraw, leśne grzyby, dziczyznę i swojskie wędliny i kiełbasy.
Przygotowaliśmy dwa warianty menu do wyboru. Przedstawione potrawy stanowią jedynie propozycję, a poszczególne pozycje możemy dostosować do Twoich potrzeb.
MENU WARIANT STANDARD (cena od 80 PLN/os.)
DANIA CIEPŁE
- Krem z czerwonego buraka / Domowy rosół z pietruszkowym pesto oraz kluseczkami
- Gulasz z dziczyzny, podany z kaszą pęczak i ciepłą czerwoną kapustą
- Rolada ze schabu faszerowana grzybami serwowana z puree chrzanowym i opiekanymi ziemnakami
- Dorsz zapiekany pod pierzynką podany z ryżem i warzywami
DESER
- Gruszka w czerwonym winie z lodami waniliowymi i cynamonową kruszonką
ZIMNE PRZYSTAWKI
- Deski swojskich wędlin i podrobów
- Pasztet z kaczki w cieście chlebowym podany z sosem chrzanowym
- Korzenny śledzik na paście z pieczonego buraka
- Sałatka grecka
- Swojski chleb ze smalcem i rillettes wieprzowe
MENU WARIANT EXCLUSIVE (cena od 100 PLN/os.)
DANIA CIEPŁE
- Krem z borowików / Domowy rosół z pietruszkowym pesto oraz kluseczkami
- Zrazy z dzika z zapiekanką z kaszy gryczanej oraz ciepłą czerwoną kapustą
- Kaczka z jabłkami podana z glazurowaną marchewką oraz kopytkami
- Łosoś zapiekany w cieście francuskim serwowany z sosem koperkowym i puree ziemniaczanym
DESER
- Czekoladowy fondant z domowymi lodami oraz sosem malinowym
ZIMNE PRZYSTAWKI
- Deski swojskich wędlin i mięs
- Pasztet z sandacza z szyjkami rakowymi
- Łosoś marynowany w koprze i soli morskiej
- Sałatka cezar
- Swojski chleb ze smalcem i rillettes wieprzowe
ALKOHOLE
Wino białe lub czerwone / 25 PLN karafka
Piwo rzemieślnicze / 7 PLN butelka
Wódka 0,5 l / 50 PLN
Alkohol własny / korkowe 7 PLN / butelkę
SALE SZKOLENIOWE
NOCLEG
Po udanym spotkaniu istnieje możliwość noclegu w naszym pensjonacie:
Rodzaj pokoju |
Cena |
Pokój jednoosobowy |
80 PLN za dobę |
Pokój dwuosobowy |
130 PLN za dobę |
Pokój trzyosobowy |
195 PLN za dobę |
Pokój czteroosobowy |
260 PLN za dobę |
Podane ceny zawierają: śniadanie w formie bufetu, podatek VAT, parking monitorowany. Doba hotelowa rozpoczyna się o godz. 14.00 a kończy o godz. 11.00 |